Mijn naam.

Mijn naam Esther, komt uit één van de boeken in het Oude Testament van de Bijbel;

”Het boek van Esther.”

Daar moest ik ineens weer aan denken toen ik samen met André in de Synagoge in Boedapest liep.

Vlinder.

Ik heb een verhaal gemaakt als eindstuk voor mijn spirituele coachings-opleiding.

Het verhaal gaat over een vlinder met de naam Esther. Zelf identificeer ik mijzelf graag als een vlinder.

De kracht van vlinder.

De kracht van een vlinder zit in haar sensitiviteit. Voor mijzelf bloei ik door mijn expressiviteit en mijn intuïtie. In het verleden heb ik ervaren dat deze twee kwaliteiten in combinatie met mijn spontaniteit een allergische reactie gaf in mijn omgeving. Dat maakte mijn hart zwaar en verdrietig.

Nu, jaren later kies ik ervoor wanneer ik langs een raam vlieg om erin te kijken. Dan zie ik de kleuren geel en groen. De kleuren die maken dat je mag groeien. Ik zie iedere keer weer dat die geel en groen mij hebben geleerd dat ik zoveel liefde in mijn hart heb, liefde om te delen. Met jou bijvoorbeeld.

In het raam zie ik dan ook een vleugje oranje. De kleur van de zon en overvloed. De laatste jaren ben ik mij bewust, ik voel het door mijn hele lijf dat iedere mens zon en overvloed bij zich draagt. Het lukt alleen niet altijd om het aan te raken, te voelen of voor je te laten werken.

Ster.

Wanneer je dan ook nog een gevoelige en sensitieve vrouw bent, die een hart in zich draagt met een sterretje erin, het sterretje wat maakt dat je eerst de liefde en behoefte van je omgeving voedt, dan kom je niet bij de overvloed en liefde voor jezelf.

Hoe kom ik nou bij dat sterretje? De naam Esther betekent ook ster. De ster van “goedheid”. Dat is wat ik bedoel met een sterretje in het hart van de gevoelige vrouw. Je brengt licht en leiding in het leven van de mensen om je heen. De weg van je innerlijke geluk en rust in je lijf vinden is ver weg. Lijkt er niet te zijn. Voelt voor jou als een groot mysterie. Iets wat iedereen lijkt te weten, voelen, behalve jij.

Veilig voelen.

Je mist het gevoel van veiligheid. Dat is zo belangrijk voor jou gevoelige vrouw. Veilig voelen tussen mensen, veilig voelen in de sfeer van je huis, veilig voelen onderweg naar een spannende afspraak en veilig voelen bij je liefdespartner. De liefde van je leven alle geheimen kunnen vertellen. Toch?

Graag wil ik een gevoel van liefde en veiligheid als een warm dekentje over je heen leggen en je iedere dag vertellen hoe bijzonder en liefdevol je bent. Wil je dat gevoel ook ervaren?

Uitnodiging.

Kies er nu voor om je aan te melden bij de besloten FB groep “Levensvreugde!”

(Je vindt deze liefdevolle groep om mijn home page).

 

Kletsen
1
Digitaal kopje koffie drinken?
Digitaal kopje koffie drinken?