Geheim agent, besluipt het geheim der getallen.

Gisterenavond, terwijl we op weg waren naar een diner in de prachtige Martinikerk in Groningen, ontdekte ik dat we door een stille bekende worden gevolgd. Deze bekende blijkt een verborgen talent te bezitten, hij gedraagt zich als een spion.

Terwijl we onder de schilderachtige bogen van de Sint Jansstraat liepen, merkte ik dat de stille bekende als een schaduw achter ons sloop. Hij bewoog zich geruisloos, als een meesterlijke spion die zijn prooi bespiedt. Gleed uit ons zicht, verdween achter muren, dook achter geparkeerde auto’s en liep zelfs achter willekeurige voorbijgangers, altijd op de loer om ongezien te blijven.

Het was fascinerend om te zien hoe deze bekende zijn innerlijke geheimagent naar voren bracht. Misschien leeft hij ’s nachts, wanneer hij op pad gaat een leven vol intriges en avontuur, of misschien heeft hij gewoon een natuurlijk talent voor het spelen van verstoppertje. Hoe dan ook, deze bekende bewijst dat er altijd meer schuilgaat achter een zwarte snoet van een stille volger dan je zou denken. Hij is onze eigen kleine James Bond.

Verwondering!

Met het welkomstdrankje in de hand, stond ik te glimlachen bij de gesprekken die ik om mij heen hoorden. Bijna elke gast die binnenkwam, leek te worden begroet door dezelfde onverwachte gast, de kleine James Bond bij de ingang.

Onze spion had een gezellig plekje gevonden aan de voet van de kerkdeur en leek volkomen op zijn gemak tussen de gasten. Zijn aanwezigheid ontlokte aan iedereen verhalen en anekdotes over hun geliefde spion thuis.

Sommige vertelde over ondeugende streken anderen deelden hartverwarmende momenten van troost en vriendschap die ze met hun kleine James Bond hadden gedeeld. Het gesprek draaide al snel over de liefde en genegenheid die wij voelen voor onze spionnen.

Vol trots vertelde ik dat onze kleine spion al ruim 17 jaar oud is! Later bij het naar huis lopen dacht ik nog even na over de betekenis van het schitterende getal 17.

17.

De 1 staat voor groei en vooruitgang, naast de 7 van persoonlijke ontwikkeling. Wanneer de kracht van de 1 samensmelt met de 7 vormen ze een harmonieus duo dat ons iets waardevols leert.

Het getal 1 herinnert ons eraan dat groei een constante factor is in ons leven. Dat er kansen zijn om te leren en te groeien, zelfs in de momenten waar het eigenlijk onmogelijk lijkt.

Maar dan is er de 7, een cijfer dat staat voor persoonlijke ontwikkeling en de trots die we ervaren wanneer we bewust kiezen voor de groei (juist daar waar het heet voelt onder je voeten) in combinatie met de 1. Noem het zelfontplooiing. De 7 vertelt ons over persoonlijke ontwikkeling vanuit zelfliefde. Het is moedig om in je eigen hart naar binnen te kijken.

De schoonheid van de combinatie van 1 en 7 wordt echt krachtig wanneer we de onzekerheden en twijfels die horen bij de 1 en vaak als remmende factor fungeren, negeren.

Stemmetje in je brein.

Dat stemmetje in je brein, wat vraagt om veiligheid, dingen hetzelfde houden, wordt dan niet langer gezien als een belemmering, maar als een kans om te groeien en te bloeien. Het herinnert ons eraan dat persoonlijke ontwikkeling begint door te kiezen vanuit je hart in plaats van het veilige brein-stemmetje.

Onze James Bond.

Terwijl ik bij de voordeur van onze boot aankom, zie ik onze spion op zijn vertrouwde plekje op de vensterbank bij het raam liggen. Mitsu de kater, onze eigen kleine James Bond in een bontjas.

Dus laten we Mitsu de James Bond van 17 in het veilige brein ons hart bespioneren en naar de persoonlijke groei die daar ligt te wachten, en vol trots, groeien, leren en bloeien.

Jouw 17.

Wil jij ontdekken waar jouw 17 is? Kijk dan eens op mijn Numerologie pagina, bij programma ‘s!

Met dank aan de liefde voor onze pluizige spionnen, James Bond en overige pluizige metgezellen.

Kletsen
1
Digitaal kopje koffie drinken?
Digitaal kopje koffie drinken?