Over mij en

I-Ster Coaching

Mijn verhaal

Op al mijn kinderfoto’s loop ik in mijn blootje of zit ik in bad! Pas ruim 30 jaar later wist ik dat ik altijd overprikkeld was. Mijn kleren kriebelden en mijn hoofd was één grote chaos. In bad kreeg mijn overprikkelde lijf en hoofd rust.

Ik heb mijn jeugd als geweldadig en manipulatief ervaren. Een ervaring die tot aan mijn 40ste een rol is blijven spelen. Wat zou ik graag toen al de kennis hebben gehad van nu.

Mijn Missie is dan ook gevoelige, sensitieve vrouwen die dagelijks overprikkeling ervaren, te begeleiden naar ontspanning, energie en een vreugdevol leven!

Als gevoelige, sensitieve of hooggevoelige vrouw, mocht je dat meer aanspreken, word je geboren. Al bij je geboorte heb je een uniek fijnbesnaard zenuwstelsel. Wanneer er in je jonge jaren iets gebeurt waarbij jij je onveilig voelt, gaat je zenuwstelsel veranderen. Je voelsprietjes gaan aan, en vanaf die dag scannen ze constant of je veilig bent. Wat vermoeiend zeg!

Ieder mens komt voor uitdagingen te staan. Dat maakt dat wij kunnen en mogen groeien in het leven. Wanneer deze uitdagingen een last worden, je uitputten, stress geven, moe maken met allerlei lichamelijke klachten tot gevolg kun jij niet meer JOU zijn. Je raakt bij jezelf vandaan en op een dag zeg je tegen jezelf: “Ik ben mijzelf helemaal kwijt!”. 

Toen ik mijzelf kwijt was, ben ik uit staande positie echt omgevallen. Met een zware hersenschudding als gevolg. Een burn-out!

Dit moment is mijn redding. Hier start de zoektocht naar wie ik ben. Tijdens die zoektocht heb ik mijzelf tools eigen gemaakt die maken dat ik nu vol energie en levensvreugde door het leven ga.

Ik heb mijn “waarom en hoe” vragen beantwoord gekregen, en leef iedere dag volgens de makkelijk toe te passen stappen die ik heb ontwikkeld.

Als een mooi kadootje is mijn gevoeligheid mijn kompas, zeg maar raadgever geworden.

Dat, gun ik jou ook!

Mijn visie

Verdrietige pijnlijke ervaringen die je zo geraakt hebben dat je voelsprietjes zijn aangegaan, kun je niet laten verdwijnen.

Wat kan wel?

Jouw ervaringen krijgen een bewust plaatsje in een soort doosje met een dekseltje zeg maar. Het dekseltje past net niet helemaal dicht. Het heeft een klein kiertje.

Wanneer je geraakt wordt, en er een herinnering in het doosje tevoorschijn komt, gaat het dekseltje even open.

Ben jij nu vol in je energie dan kun je bewust het pijnlijke gevoel ervaren, het dekseltje sluiten en vol vreugde verder gaan.

Gevoelens, verdrietig of vol vreugde horen bij het leven.

Op het moment dat jij uitgerust, vol zelfliefde leeft, kun jij je “ontwikkelde voelsprieten” inzetten als een kostbaar geschenk.

Je gevoel wordt het talent waardoor jij als mooie vrouw gaat stralen en verbinden met jezelf en de mensen om jou heen.

Liefs, Esther

Kletsen
1
Digitaal kopje koffie drinken?
Digitaal kopje koffie drinken?