Daar loop je in het hart van de oude, betoverde stad. Een prachtige stad met een wirwar van smalle straatjes.

In een van die smalle straatjes staat een uniek huis. Dit huis is anders dan alle anderen. Wanneer je over de drempel van het huist stapt word je omringt door rust. Wanneer je opkijkt zie je een prachtig raam. Je voelt een soort van koestering in je hart.

DE KLEUREN IN HET RAAM

Het raam is opgebouwd uit vier hoofdkleuren, elk met hun eigen betekenis en energie.

Het diepe blauw, de kleur van vertrouwen en loyaliteit, omhelst je zachtjes en fluistert dat je hier veilig bent.

Rood, de kleur van warmte, passie en kracht, geeft je een gevoel van innerlijke vuur en moed om die mooie gevoelige en sensitieve vrouw te mogen zijn.

Geel, stralend als de zon, brengt geluk, vreugde en energie die je zo nodig hebt.

Groen, de kleur van harmonie, laat je zachtjes wiegen in een gevoel van balans en groei.

DE LEEUW

In het midden van dit kleurenpalet staat een majestueuze leeuw als symbool voor trots, macht en de overwinning op jezelf, wanneer je nieuwe dingen hebt gedaan die  je energie geven.

STER

Maar het meest opvallend in dit prachtige raam is de “ster” van goedheid. De ster die je vast herkent uit jouw hart. De ster van mensen richting geven aan het leven, dat wat voor jou zelf soms zo zwaar voelt. Jij bijzonder mooi sterretje dat voor de mensen om je heen het verschil maakt.

DE PILAREN

Zie je ook de twee majestueuze pilaren genaamd Balans en Vertrouwen. Deze pilaren zijn heel speciaal, want deze pilaren staan voor jou als vrouw die diep voelt, en intens beleeft.

De eerste pilaar, Balans is hoog en sterk. Zachtjes fluistert Balans dat het leven vol is met tegenstellingen. Dat het altijd zoeken is naar het juiste evenwicht tussen licht en donker, vreugde en verdriet, werk en rust. Bekijk het als sleutels die horen bij de deur naar innerlijke vrede. Begrijp dat diepe emoties en intense ervaringen deel uitmaken van de reis die leven heet. Dat leren balanceren je laat groeien.

De tweede pilaar, heet Vertrouwen. Vertrouwen straalt een warme gloed uit. Het lijkt op een oude vriendin die er altijd voor jou is. Deze vriendin vertelt over de wonderen van vertrouwen in jezelf. Hoe jouw intuïtie jouw gave is. Die gave wijst jou in onzekere momenten de juiste weg. Vertrouwen geeft, moed om je hart te openen voor de mensen om je heen, zodat je in staat bent op diep te voelen en lief te hebben.

Kijk door het raampje naar de pilaren, en voel nu diep van binnen dat Balans en Vertrouwen samenwerken. Ook voor jou. Zie het als een sleutel voor jouw kostbare juweel. Dat kostbare juweel is jouw hart. Voel je hoe de onrust die je vaak bij je draagt met de woorden: “ik ben niet goed genoeg” langzaam niet meer lijken te bestaan? Balans en Vertrouwen komen daarvoor terug.

HANDEN

Kijk nu eens door het raampje waar de handen worden geschud.

Stel je voor dat je door een prachtig bos loopt waar bomen woorden fluisteren. Je hoort zachtjes: ”reflectie, reflectie, reflectie!”.

Daar in dat bos loop ik, Esther. Mijn hart is als een gevoelig kompas. Dat kompas wijst mij de weg naar jou gevoelige vrouw in hetzelfde bos. Niet omdat ik z on goed richtingsgevoel heb in een bos, maar mijn hart voelt dat jouw hart dezelfde bijzondere emoties fluistert als de bomen, als mijn hart. Jij liefdevolle vrouw zingt in jouw hart het zelfde gevoelige lied als mijn hart. Omdat jij mijn woorden nu leest weet ik dat ook jij liefde voelt stromen, begripvol bent, angsten ervaart en durft te dromen. Wanneer ik jou nu de hand schudt voelen wij een verbinding op zielsniveau.

Het schudden van de handen is bijzonder, als een soort van betovering van herkenning. Voel jij ook wat jij het nodig hebt? Het delen van jouw bijzondere kwaliteiten, talenten en gevoeligheden, die niet iedereen automatisch begrijpt. Maar jij begrijpt nu precies wat ik bedoel. Wat een mooie verbinding.

UITNODIGING

Ik wil je uitnodigen om je aan te melden voor mijn besloten FB Groep “Levensvreugde”. Zodat je op spiritueel vlak, in alle veiligheid digitaal de hand mag schudden van gelijkgestemde vrouwen.

https://www.facebook.com/groups/1197684081630277

 

Kletsen
1
Digitaal kopje koffie drinken?
Digitaal kopje koffie drinken?