Verbindende energie van de 2.

Vandaag wil ik het hebben over de vrouwelijke energie van de 2. Dan heb ik het specifiek over de energie van de gevoelige en sensitieve vrouw, of hooggevoelige vrouw. De energie die gevoelige vrouwen bij zich hebben om te verbinden is uniek.

Het zenuwstelsel.

Het zenuwstelsel van jouw gevoelige vrouw is als een fijn afgestelde antenne voor emoties en energieën om je heen. Het voelt als een zesde zintuig voor behoeften van anderen, vooral als het gaat om verbinding en begrip.

Het DNA.

Het zit diep in het DNA van de gevoelige vrouw ingesloten. Hoe kan het toch dat juist jij als deze mooie engel in vrouwen gedaante deze eigenschap van het kruintje tot je tenen hebt ontwikkeld?

Je bent met deze gave geboren. De uitdagingen tijdens het opgroeien bepalen hoe je gevoeligheid zich ontwikkeld. Wil je daar meer over weten? Boek dan eens een numerologie-sessie.

Direct wanneer je een ruimte instapt voel je de atmosfeer aan. Je merkt de subtiele veranderingen in stemintonaties en lichaamstaal en kan zelfs de emoties achter de glimlach van anderen doorgronden.

Symfonie-orkest.

Jouw zenuwstelsel is als een symfonie-orkest dat reageert op de kleinste aanrakingen van het leven. Je voelt de opwinding in de lucht bij een feestelijke gelegenheid of de zwaarte van verdriet.

Wat de energie van de 2 die zo symbool staat voor de gevoelige en sensitieve vrouw echt bijzonder maakt, is dat ze door het symfonie-orkest heen voelt wie in de ruimte behoefte heeft aan verbinding, een troostend woord, een compliment, een luisterend oor of gewoon een subtiele aanraking.

De explosie van de krachtige 2.

Ben je geraakt door mijn woorden? Stel je dan nu een kamer vol gevoelige vrouwen voor die niets liever willen dan verbinding. Wauw! Wanneer je dan door de wimpers van je ogen kijkt zie je een snelweg van rode banen vol liefde. Behoeftes van ieder vrouw die vervult mogen worden. Omdat er een explosie van de krachtige twee 2 is. De verzameling van de 16 zoals de cijfers die ook op de tram staan (1+3+4+8=16). De krachtige 1 naast de 6 van liefde.

Overtuiging van de cijfers.

Mocht je voelen of denken waarom heeft Esther   z ‘on overtuiging dat de cijfers haar mooie boodschappen sturen. De weg laat zien die ik als gevoelige vrouw mag bewandelen.

Weet dan dat voor mij de cijfers symbool staan, de woorden uit mijn mond laten komen die jouw ziel, intuïtieve vermogen raken voor zelf genezing. Want daar ligt het vertrouwen van mij. Iedereen man, vrouw, gevoelige vrouw heeft het vermogen tot zelf genezing. Dat begint met geloof.

Voor mij engelen, cijfers en olie. Voor jou mag ik dat met mijn sprongetje naar een cijfer misschien zijn. Of geloof jij in iets anders? Het maakt eigenlijk niet uit, ik vertrouw erop dat ook jij het geloof, wat begint bij zelf-liefde mag vinden.

Samen.

Dan kom ik op een ander moment graag nog even terug op de overige cijfers op de tram: 1, van kracht, 3 van geluk, 4 van herstellend vermogen en de 8 van samen. Wij gevoelige en intuïtieve vrouwen bereiken samen zoveel meer.

Inspiratie.

Wil je geïnspireerd worden? Meld je aan voor lieve woordjes;

https://istercoaching.activehosted.com

Dan ontvang je regelmatige een energieke e-mail van mij. Liever in de veilig besloten FB groep?

https://www.facebook.com/groups/1197684081630277

Kletsen
1
Digitaal kopje koffie drinken?
Digitaal kopje koffie drinken?